Lukijat

lauantai 20. marraskuuta 2010

Jauheliha-kaalimuhennos

Yhden hengen taloudessa on aina jääkaapissa ruoka-aineita joiden parasta ennen päiväys lähestyy vääjäämättä aina liian nopeasti, joten niiden käytölle on keksittävä käyttöä jotta säästyisi hävikiltä.

Niinpä tämän lauantaipäivän keitokseni syntyikin tästä syystä. 500 :n gramman tomaattinen pastakastike oli puoliksi käyttämättä kuten puolikas kaalikin.

Aineet joita käytin tähän pataan:

vettä
puolikas kasvis- sekä puolikas lihaliemikuutio
puolikas suikaloitu kaali
noin 300 gr pannulla freesattua jauhelihaa
pari sipulia
yksi yhden kynnen valkosipuli
3-4 rkl tomaattista pastakastiketta
jauhettua mustapippuria
samoin maustepippuria

Tämä ruoka vain paranee vanhetessaan
ja hautuessaan !


Hämmästyin tämän mahtavia makuja, joka syntyi
sinkkutalouden jämä aineksista :-)

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa ja näyttää herkulliselta, kaaliruuuat on namskista.
    Tässä ei myöskään ole paljon hiilareita, sopii minulle ;D

    VastaaPoista
  2. Kiitos seijastiina käynnistäsi täällä ruokapuolen blogissanikin!
    Pian tuoksuu kaikki jouluiset ruoat joista lanttulaatkkoa voisi syödä vaikka ympäri vuoden, sillä säästyisi suurilta hiilarin määriltä:-)

    VastaaPoista

Kiitän !