Herkullinen ja nopea ateria syntyi yhdestä kesäkurpitsasta ja puolikkaasta savupekonin paketillisesta.
Saksimalla pieneksi pekonin ja kesäkurpitsan lohkojen kanssa sipulia freesataan pannulla.
Lisätään currya 1-2 tl , ruokakermaa noin 1,5 dl ja 2-3 rkl juustoraastetta.
Kypsytetään hetki ruokakerman ja juustoraasteen kera. Suolainen savupekoni antaa siihen sopivan suolaisuuden.
Nami nam!!
VastaaPoistaRiitta Sinikka , tervetuloa lukijakseni, myöskin tähän blogiini !
VastaaPoistaTästä pääsee sitten nopeasti sinunkin sivullesi :-)
Näyttää hyvältä, minulla onkin pari kesäkurpitsaa vielä tuossa, mietin mitä niistä tekisin, tämä saattas olla mun makuun :)
VastaaPoistaJoutuu kesällä pähkäilemään runsaiden satojen kanssa vaihtelevuutta niiden käytössä. Joskus onnistuu yhdistelemään jääkaapissa olevia tarvikkeita sopivasti.
PoistaKauan ovat saaneet lisää kasvukautta tänä syksynä kaikki kasvit :-)