Lukijat

perjantai 20. huhtikuuta 2012

Pekoni-kesäkurpitsapaistos.

Herkullinen ja nopea ateria syntyi yhdestä kesäkurpitsasta ja puolikkaasta savupekonin paketillisesta.

Saksimalla pieneksi pekonin ja kesäkurpitsan lohkojen kanssa sipulia freesataan pannulla.
Lisätään currya 1-2 tl , ruokakermaa noin 1,5 dl ja 2-3 rkl juustoraastetta.
Kypsytetään hetki ruokakerman ja juustoraasteen kera. Suolainen savupekoni antaa siihen sopivan suolaisuuden.

4 kommenttia:

  1. Riitta Sinikka , tervetuloa lukijakseni, myöskin tähän blogiini !
    Tästä pääsee sitten nopeasti sinunkin sivullesi :-)

    VastaaPoista
  2. Näyttää hyvältä, minulla onkin pari kesäkurpitsaa vielä tuossa, mietin mitä niistä tekisin, tämä saattas olla mun makuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joutuu kesällä pähkäilemään runsaiden satojen kanssa vaihtelevuutta niiden käytössä. Joskus onnistuu yhdistelemään jääkaapissa olevia tarvikkeita sopivasti.
      Kauan ovat saaneet lisää kasvukautta tänä syksynä kaikki kasvit :-)

      Poista

Kiitän !