Niinpä tämän lauantaipäivän keitokseni syntyikin tästä syystä. 500 :n gramman tomaattinen pastakastike oli puoliksi käyttämättä kuten puolikas kaalikin.
Aineet joita käytin tähän pataan:
vettä

puolikas suikaloitu kaali
noin 300 gr pannulla freesattua jauhelihaa
pari sipulia
yksi yhden kynnen valkosipuli
3-4 rkl tomaattista pastakastiketta
jauhettua mustapippuria
samoin maustepippuria
Tämä ruoka vain paranee vanhetessaan
ja hautuessaan !
Hämmästyin tämän mahtavia makuja, joka syntyi
sinkkutalouden jämä aineksista :-)
Kuulostaa ja näyttää herkulliselta, kaaliruuuat on namskista.
VastaaPoistaTässä ei myöskään ole paljon hiilareita, sopii minulle ;D
Kiitos seijastiina käynnistäsi täällä ruokapuolen blogissanikin!
VastaaPoistaPian tuoksuu kaikki jouluiset ruoat joista lanttulaatkkoa voisi syödä vaikka ympäri vuoden, sillä säästyisi suurilta hiilarin määriltä:-)