Kesällä tässä olisi mainio tehtävä miehillekin muurinpohjapannun ääressä.
Suosittelen !

(noin 12 lettua)

* 2 rkl vaahterasiirappia
* 1/2 l vaaleaa lageria (tai vehnäolutta)
* 3 dl vehnäjauhoja
* 1/2 tl suolaa
Paistamiseen:
* voita
Tarjoiluun:
* vaahterasiirappia
Riko munat kulhoon ja lisää siirappi, olut ja suola.
Vatkaa vehnäjauhot joukkoon.
Anna taikinan turvota puolisen tuntia.
Paista pannulla ohuita lettuja.
Tarjoa lämpimänä vaahterasiirapin kera
Että voikin olla hyviä rapeareunaiset letut ,
tuli herkuteltua jo paistamisen aikana monta ,
ja vaahterasiirappi oli paras mahdollinen lisäke.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitän !