Lukijat

keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Parhain leivonnaiseni.

Ruoka-ja leivontaohjeita pursuaa tuutin täydeltä, ja vanhoja lehtiä selaillessani huomasin erilaisen piirakkaohjeen. Repäisin sivun irti  enkä silloin laittanut mieleeni, että mikä oli lehden nimi, mutta kuntoon ja terveyteen se varmaankin joten liittyi.
Niinpä leivoin tämän PEKAANIPÄHKINÄPIIRAKAN tuleville vierailleni, jotka olivat yhtä ihastuneita tähän uuteen makuelämykseen ;-)

Siitä piirakasta tuli maukkain leivonnaiseni minkä olen koskaan leiponut. Kuten artikkelissa kerrottiin piirakan olevan jokaisen amerikkalaisen perheenemännän klassikon, niin taisi siitä tulla myös minunkin !

                                       Klikkaa kuvaa suuremmaksi !
Melkein vie kielen mennessään, ja onhan pähkinät kuuluisia terveellisyydestäänkin !

4 kommenttia:

  1. On varmaan hyvää, laitankin ohjeen talteen.
    Tuon vaahterasiirapin voipi varmaan korvata vaalealla siirapilla?

    Kiitti ja terkkuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulta loppui se vaahterasiirappi, niin korvaan sen samalla määrällä sitä ruokosokeria, niin tummuus säilyy :-)

      Naminami terkut :-)

      Poista
  2. Näyttääpä hyvälle, alkoi kiinnostaa.
    Vaan nyt sukellan tuohon linkkiin, missä on pekonia ja kesäkurpitsaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon, että ihastut seijastiina . Säilyykin kauan ( mutta ei minulla ;-) ) Kääräisin aluminiifolioon, niin säilytti tuoreutensa.
      Työn iloa jauhopeukalollesi !

      Poista

Kiitän !