Nopeaa, maukasta , hiilariköyhää ja terveellistäkin !
Kylläpä nopeasti sainkin lounaan kesäkurpitsasta jonka freesasin kuutioituna pannulla lisäten sipulia ja ruohosipulia , suolaa ja currya. Ruokakermaa joukkoon ja sitruunamehua ja pippuria tujaukset mukaan.Eilisiä keitettyjä lohipaloja löytyi jääkaapista, joten sinne sekaan muhimaan, ja hyvää tuli .
Hei.
VastaaPoistaTäytyypä kokeilla minunkin tuota. Varmaan maistui hyvälle.
Minä olen kasvattanut itse kesäkurpitsoja. Kesäkurpitsalasagne on yksi suosikeistani.
Ihania ja värikkäitä syyspäiviä sinulle ja terveiset täältä Itä-Suomesta.
Eila,
VastaaPoistaYleensä on curryä pidetty kanan mausteena, mutta tässä se toimi loistavasti, ja mainio lisähän kalan vaihtoehtona olisi joku lihatuote tai broilerikin.
Kiva , kun liityit lukijakseni !
Viihdy sivuillani!
Oikein värikästä syksyä sinulle :-)