Lukijat

tiistai 6. syyskuuta 2011

Nopeaa ja maukasta

Nopeaa, maukasta , hiilariköyhää ja terveellistäkin !

 Kylläpä nopeasti sainkin lounaan kesäkurpitsasta jonka freesasin kuutioituna pannulla lisäten sipulia ja ruohosipulia , suolaa ja currya. Ruokakermaa joukkoon ja sitruunamehua ja pippuria tujaukset mukaan.Eilisiä keitettyjä lohipaloja löytyi jääkaapista, joten sinne sekaan muhimaan, ja hyvää tuli .

2 kommenttia:

  1. Hei.
    Täytyypä kokeilla minunkin tuota. Varmaan maistui hyvälle.
    Minä olen kasvattanut itse kesäkurpitsoja. Kesäkurpitsalasagne on yksi suosikeistani.

    Ihania ja värikkäitä syyspäiviä sinulle ja terveiset täältä Itä-Suomesta.

    VastaaPoista
  2. Eila,
    Yleensä on curryä pidetty kanan mausteena, mutta tässä se toimi loistavasti, ja mainio lisähän kalan vaihtoehtona olisi joku lihatuote tai broilerikin.
    Kiva , kun liityit lukijakseni !
    Viihdy sivuillani!
    Oikein värikästä syksyä sinulle :-)

    VastaaPoista

Kiitän !