Sitäsuntätä keitoksiakin ;-)
Hyvä idea ja vinkki, lanttu on tosiaan hyvää, tykkään! Kaunis annos.
Seijastiina,Kotimaiset juurekset ovat mielestäni aliarvostettuja. Näin syksyisin nekin ovat parhaimmillaan.Kiva kun kävit :-)
Hei Marimeri.Minä olen karppaaja ja olen korvannut perunan lantulla. (lantussa on vähemmän hiilihydraatteja, joita karppaajien täytyy välttää)Kauniisti olet sommitellut tämän aterian. Kiitos ja hyvää loppuviikkoa sinulle.
Eila,Minäkin karppasin kaksi kuukautta, mutta sitten vatsa meni niin sekaisin että oli pakko lopettaa.Karppaajien sivulla oli hyvä Pannuleivän ohje erilaisista siemenistä, oli hyvää ja nopea valmistaa pannulla.Leppoisaa loppuviikkoa sinulle :-)
Kiitän !
Hyvä idea ja vinkki, lanttu on tosiaan hyvää, tykkään! Kaunis annos.
VastaaPoistaSeijastiina,
VastaaPoistaKotimaiset juurekset ovat mielestäni aliarvostettuja. Näin syksyisin nekin ovat parhaimmillaan.
Kiva kun kävit :-)
Hei Marimeri.
VastaaPoistaMinä olen karppaaja ja olen korvannut perunan lantulla. (lantussa on vähemmän hiilihydraatteja, joita karppaajien täytyy välttää)
Kauniisti olet sommitellut tämän aterian.
Kiitos ja hyvää loppuviikkoa sinulle.
Eila,
VastaaPoistaMinäkin karppasin kaksi kuukautta, mutta sitten vatsa meni niin sekaisin että oli pakko lopettaa.
Karppaajien sivulla oli hyvä Pannuleivän ohje erilaisista siemenistä, oli hyvää ja nopea valmistaa pannulla.
Leppoisaa loppuviikkoa sinulle :-)