Lukijat

maanantai 19. syyskuuta 2011

Unohdettu lanttu !

Nopean lisäkkeen aterialleen saa myöskin ohueksi siivutetusta lantusta.

Lisäämällä vähäiseen keitinveteen kasvisliemikuution ja tilkan siirappia tulee siitä mainio aterianlisäke jotka maistuvat kylmänäkin

4 kommenttia:

  1. Hyvä idea ja vinkki, lanttu on tosiaan hyvää, tykkään! Kaunis annos.

    VastaaPoista
  2. Seijastiina,
    Kotimaiset juurekset ovat mielestäni aliarvostettuja. Näin syksyisin nekin ovat parhaimmillaan.
    Kiva kun kävit :-)

    VastaaPoista
  3. Hei Marimeri.
    Minä olen karppaaja ja olen korvannut perunan lantulla. (lantussa on vähemmän hiilihydraatteja, joita karppaajien täytyy välttää)

    Kauniisti olet sommitellut tämän aterian.
    Kiitos ja hyvää loppuviikkoa sinulle.

    VastaaPoista
  4. Eila,
    Minäkin karppasin kaksi kuukautta, mutta sitten vatsa meni niin sekaisin että oli pakko lopettaa.
    Karppaajien sivulla oli hyvä Pannuleivän ohje erilaisista siemenistä, oli hyvää ja nopea valmistaa pannulla.
    Leppoisaa loppuviikkoa sinulle :-)

    VastaaPoista

Kiitän !